Kaikki alkoi omien muistiinpanojeni mukaan vähintään armon vuonna 2009. Aloitin silloin ensimmäisen pidemmän tarinani, jonka nimi oli - tattararattattaa - Lapin salaisuus. Ideahan oli silloin omasta mielestäni kertakaikkisen mahtava. Tyttö, Minka nimeltään, lähtee vastentahtoisesti Lappiin perheensä kera joulua viettämään. Parhaat ystävät Laura ja Pia (vai oliko se Piia) jäävät kotiin. Suunnitelmissa oli, että Minka tapaa Miska-nimisen pojan, jonka sisko katosi vuosia sitten traagisesti metsään (hänen isänsä väitti jättäneensä vauvan turvaan ja hukat olivat napostelleet hänet iltapalaksi). Minka saa kuulla, että hänen äitinsä Margareta on adoptoinut hänet ja hirveä itku ja hammastenkiristys siinä syntyy. Lopuksi selviää, että Minka oli Miskan kadonnut sisko ja Minka jää Lappiin asumaan.

Loppuun en tietenkään päässyt. Suunnittelin jo jatko-osiakin :D Nyt voin vain nauraa päättömille unelmilleni. Luin tässä vähän aikaa sitten hiukan Lapin salaisuutta ja olin ratketa häpeästä; hahmot olivat kliseisiä ja "täydellisiä", kuvailu vaihtui minä-kertojasta hän-kertojaan vähän väliä ja muutenkin se oli aika kliseepaskaa. Mutta se oli sen tarinan loppu.

Muita suurudenhulluja viritelmiäni ovat olleet joku ihme heppatarina, vankilapakohommeli, enkelihommeli ja ties mitä kaikkea. Viime vuonna yritin kirjoittaa kuolleesta tytöstä, joka yrittää päästä Kuolleiden kentille. Pidän ideasta edelleen, mutta harmikseni intoni lopahti parinkymmenen sivun kohdalla. Yritin kirjoittaa kakkosversion, mutta ei siitä oikeastaan tullut mitään, kun yritin kirjoittaa kaiken uusiksi.

Tällä hetkellä suurin projektini on Rauniokaupungin roviot, joka kertoo muistinsa menettäneestä tytöstä, joka havahtuu keskellä sotaa. Ja joku yrittää tappaa hänet samalla kun hän taistelee tuntematonta vihollista vastaan ja yrittää selvittää identiteettiään. Pidän ideasta paljon ja todella toivon, että mielenkiintoni pysyy kasassa loppuun asti. Nyt näyttää ihan hyvältä, kun olen jo 30. sivulla kyllästymättä! Uusi ennätys :)

Eli pääasiassa kerron RR:n edistymisestä, mutta myös muista kirjoitelmistani ja saatan lisätä pari oneshottiani tänne.